Skin routine.

I början av sommaren bestämde jag mig för att investera i mig själv genom att komplettera min hudvårdsrutin genom att fylla på med några produkter som jag ville prova. Det kan ha uppmuntrats av mitt marathonlyssnande på The Routine.

För mig är en hudvårdsrutin mitt sätt att ägna tid åt mig själv under början av dagen och i slutet av den. Undertiden som jag gör min rutin försöker jag peppa mig med fina ord eller reflektera över dagen. Jag försöker också tänka på att köpa produkter som inte innehåller mikroplaster eller är innehåller djur, men ärligt det är en riktigt djungel. Nu kör vi hudvårdsrutin.

Två gånger om dagen smörjer jag mig med Bio-oil som jag blandar ut i en body lotion. Den här oljan doftar magiskt och funkar bra på ärr.

Min favoritansiktstvätt från Yves Rocher, fuktserum från L300 och fuktkräm från Nuxe.

Jag fick också ett prov på en nattmask från Kiehl's som jag inte riktigt kommit på vad jag tycker om ännu. Tips är att fråga i butiker om prover på produkter ni vill prova. Oftast är de väldigt hjälpsamma där.

DSC_6401.jpg

En ögonkräm från Beaute Pacifique. Har inte haft någon bra ögonkräm innan denna kom in i mitt liv.

DSC_6402.jpg

Jag beställde också ett par sheet masks från Skincity som jag var perfekt att ha med till Frankrike så att mamma och jag kunde skämma bort oss några kvällar.