A new start.

DSC_6535.jpg

Hösten är lite av en nystart, det tror jag gäller nästan alla. Många känner nog att de vill skapa en 2.0 version av sig själv som är bättre, snabbare, smartare och mer organiserad än den som gick in i sommaren. Och jag tycker att det är ett härligt mindset för även om en inte lyckas med alla mål en satt upp för hösten så är det sällan en inte får med sig något.

Jag upplever att när jag vill göra en förändring så kommer ett köpsug. Jag kan ju inte bli mitt 2.0 om jag inte har en ny anteckningsbok för att skriva ned mina drömmar. Dessutom är den där nya jackan definitivt något som mitt 2.0-jag skulle bära. Någon som känner igen sig i de här tankarna?

Det går inte att köpa sig till en nystart, det måste komma inifrån. Precis som att en inte kan köpa nya löparskor, träningskläder och utrustning innan en börjat springa. Du måste börja springa innan du vet vad du behöver.