Val d'Isère.

När det här publiceras är jag faktiskt precis hemkommen från Val d'Isère efter en veckas vandring. 

Skärmavbild 2018-07-01 kl. 09.55.42 (kopia).png

Jag har gjort sådana här resor tre gånger nu med mamma och jag kommer alltid tillbaka fylld av ny energi. Jag tänker att genom att spendera tid utomhus, titta långt ut på snötäckta berg och promenera en hel dag, att det ger en bra kontrast mot mitt vanliga liv. Jag tror verkligen att vi måste använda hela vår kropp genom livet. Både använda hjärnan och musklerna.

Skärmavbild 2018-07-01 kl. 09.56.10 (kopia).png

Jag vill verkligen uppmuntra alla att göra minst en vandringsresa i sitt liv och en behöver inte åka så långt som till alperna, utan Sverige  och Norden är ett fantastiskt land att ge sig ut i. Men såklart förstår jag att det är en kostnadsfråga.

Skärmavbild 2018-07-01 kl. 09.56.22 (kopia).png

Men för att göra startsträckan lite mindre tänkte jag dela med mig av de viktigaste sakerna jag packar för en vandringsresa.

 • Shorts/löparbyxor
 • Regnjacka och byxor
 • Strumpor i ull
 • Bra och anpassade vandringsskor
 • Sport- BH
 • Toppar i funktionsmaterial
 • Tjockare tröja
 • Keps/hatt
 • Sittunderlag
 • Ev burkar och bestick
 • Solglasögon
 • Ryggsäck 
 • Vattenflaskor
 • Regnskydd för mobil
 • Solskydd för ansikte och kropp