Shoe care

Denna vecka har jag stoppat undan mina höst/vinterskor. Lite sent kan en tycka men jag har helt enkelt inte haft tid. När jag väl köper skor känns det extra viktigt att de är av god kvalité och har ett klart syfte därför är jag också noga med att ta hand om dem på bästa sätt.

DSC_5821.jpg

: Impregnera nya skor direkt. Nya skor har inte tillräckligt skydd från smuts och fukt. 

: Häng en skoborste där du kan se den så att du kommer ihåg att borsta av skorna emellanåt. Det gör att de håller mycket bättre.

: Putsa upp skor som ska på säsongsvila så att de är fina när de ska fram igen. Det kommer också göra att de håller bättre.

:Spara skokartonger så att dina skor har någonstans att vistas när de inte används. 

: Ha rätt produkter för rätt skor, tänk på att alla skor kräver lite olika. Jag brukar kolla med de i butiken.