Four things.

DSC_5625.jpg

Vi hade Markus gammlefaster på besök förra veckan. (Kan verkligen rekommendera att bjuda hem någon äldre på fika). Hon berättade om sina bästa brödbakningstips och om när hon och hennes syster delade på en lägenhet som inte låg så långt ifrån där jag och M bor nu. Hon berättade också hur det fanns ett tjockt grovt rep vid ett av fönsterna i lägenheten för att en skulle kunna fira sig ner vid en eventuell brand. I det fönstret hade de hängt sina finaste klänningar. 

Andra saker jag rekommenderar

: Vårstädning. Finns få saker som jag tycker är så härligt med ett nystädat hem. Avsluta med att öppna alla fönster och köp lite snittblommor.

: Se över din internetsäkerhet. Byt lösenord etc. Kan vara det tråkigaste någonsin men det är verkligen otroligt viktigt. 

: Gör något fint och peppigt för dig själv