Birthday gifts.

DSC_5585.jpg

Hade en så himla fin och mysig födelsedag igår. Vill också tacka för alla grattis som lämnats till mig genom olika internetmedium. Jag känner mig så tacksam och lite bortskämd men det måste en väl få på sin födelsedag. Jag tänkte visa vad jag fick/unnade mig.

DSC_5587.jpg

Av mamma fick jag trådlösa hörlurar och det har förändrat livet. Har haft jättemycket problem på gymmet med hörlurar som fastnar i handtag/crosstrainern plus att de ramlar ur öronen. Dessa fastnar inte någonstans och sitter som en smäck. 

DSC_5590.jpg

Jag märkte i början av mars att favoritkofta som jag haft i säkert fyra år gått sönder i armbågarna, och efter att provat varenda kofta i stan i olika prisklasser bestämde jag mig för att investera i den här från samsøe samsøe. Hoppas att den här håller minst lika länge som den gamla.

DSC_5592.jpg

I helgen var jag och M inne på Adlibris market och gick omkring på bokrean. Då hittade jag the Kinfolk home för halva priset. I boken skriver de om massor av inspirerande hem med lite slow living-anda.

DSC_5583.jpg

Av Markus fick jag den här fina klotvasen. Vill köpa tulpaner och ha i nu, men får nog vänta till nästa CSN. Så tills dess står det lite torkade eucalyptuskvistar.

Skulle inte ni kunna berätta vad ni skulle vilja se här i bloggen? Vad gillar ni?  Vad gillar inte?