Dream of spring.

Hej gullon, nu var det ett tag sedan. Jag har helt enkelt haft för mycket att göra på sistone. T.ex. lära känna min kandiatarbetesgrupp genom att åka ner och upp till Ängelholm en torsdagseftermiddag, hälsa på vårt företag, stå bredvid en utombordare som är lika lång som jag, kasta ut en äppelskrutt genom bilfönstret i 130 km/h och dela med sig av livets små och stora ting på en Max längs E6:an. Livet alltså, så underbart knäppt och fint ju.

DSC_5206.jpg

När jag och M vaknade imorse låg vi kvar och catchade upp på varandras liv. Båda har haft sena kvällar den här veckan så vi har knappt hunnit prata. Efter det gick vi upp och åt frukost. Blodapelsinerna är det jag lever för numera.

DSC_5262.jpg

Sedan tog vi en promenad ner till Palmhuset. Vi har inte varit där på megalänge men när jag såg ett inlägg från Babes in boyland om att de varit där blev jag sugen på att gå dit. Det är ju lätt Göteborgs bästa plats och perfekt idag eftersom det var kanske vinterns kallaste dag.

DSC_5221.jpg
DSC_5227.jpg
DSC_5252.jpg

Och här står Markus och drömmer om: Högre CSN? Våren? vem vet. Vill ni se fler bilder från palmhuset får ni jättegärna gå in och kolla här <3 

DSC_5266.jpg

Sedan gick vi och åt praliner på Berselii Choklad och gick igenom Charmkatalogen innan vi åkte hem igen.