Tips for slow mornings.

Morgnarna sätter hela tonen för dagen och kan avgöra hur jag kommer att prestera. Så för mig är det megaviktigt att morgnarna känns positiva och peppiga, och här är mina bästa tips för att åstadkomma det.

DSC_5483.jpg
  • För att slippa stressa på morgonen förbereder jag alltid allt jag kan kvällen innan. Det är saker som att packa skolväskan, planera vad jag ska ha på mig och liknande. Allt jag kan göra kvällen innan ger mig mer tid för en lugn morgon.
     
  • Gå upp lite tidigare, om så bara 10 minuter. Oväntade saker händer alltid. Typ tröjan jag tänkte ha har en fläck, jag spiller kaffe över hela bordet, tappar en plupp till ett örhänge som mystiskt sugs upp av lägenhetsgolvet eller glömmer matlådan på väg till skolan. Ja ni vet.
     
  • Snooza inte. Det är frestande men det bästa är att bara gå upp direkt (som vi alla egentligen vet…). Jag brukar tänka på att jag snart får äta frukost eller på något kul jag ska göra under dagen för att göra det lättare för mig själv att komma upp ur sängen.
     
  • Det här är olika för alla men jag försöker att inte kolla sociala medier det första jag gör. Jag känner mig alltid lite avväpnad på morgonen och då blir jag lite stressad av perfekt ordnade frukostbord eller magiskt koordinerade outfits. Jag sparar det till lite senare då jag kan bli inspirerad av det och låter morgonen handla om mig.