Four things to do before the new year.

Jag vet att det inte ens är jul men jag kan tycka att det är värt att börja fundera på det nya året ändå. Eller snarare fundera över vad du vill ta med dig från det gamla året till det nya.

DSC_2410.jpg

Här är fyra saker som jag tänkte göra innan nyår.

  1. Gör en lista på positiva förändringar du gjort under året. Har du t.ex stått upp mot vännen som alltid behandlat dig som skräp, bytt utbildning eller har det hänt något annat som varit viktigt för dig?
     
  2. Avsluta prenumerationer på nyhetsbrev som du inte längre bryr dig om.
     
  3. Rensa ut och skänk saker du inte längre behöver.
     
  4. Sätt en ton. Gör en moodboard eller pinterestmapp med saker som du vill fylla året eller bara saker som ger dig en känsla som du vill ha under det nya året. Om ni gör en pinterestmapp med inspiration till 2018 får ni megagärna länka till mig!