Att hålla ordning.

Detta är ett inlägg jag skrev när jag bodde på 26 kvadrat men som jag fortfarande använder mig av även om jag bor större idag. Det handlar om att ordna upp sina saker och hålla dem ordnade.

DSC_3800.jpg

>> Bestäm en plats för dina saker och håll dem där. Svårt men så bra!

>> Städa inte allt på samma gång. Jag brukar tycka att det är svårt att hinna med livet emellanåt så jag har försökt dela upp städningen så att jag t.ex. på måndagar: torkar damm, tisdagar: damsuger, torsdagar: städa badrummet. På så sätt tycker jag också att det är lättare att motivera sig att städa också.

>> Släng saker du inte använder. Eller om du är osäker så prova att lägga undan dem någonstans i kanske tre veckor och se om du saknat dem under den tiden. Om inte så kasta dem.

>> Sätt in saker som ska vara i pärmar på en gång. Jag är sämst på detta och har alltid massor av papper på fel ställen men när jag väl gör det är det så otroligt bra.